Project Amsterdam

Sleutel tot succes

Wat zijn ontwikkelingen waar de ondernemer rekening mee moeten houden? Welke eisen worden gesteld aan ‘de nieuwe leider’ en aan de medewerkers? Kortom: wat zijn de sleutels tot blijvend succes? Met deze vragen is door Project Amsterdam een seminar georganiseerd in samenwerking met het ROC Nova College. De gastsprekers wisten met praktijkvoorbeelden op de vragen in te spelen.

Proactief zijn
Met het seminar ging ook deze projectgroep een proactieve confrontatie aan met het bedrijfsleven. Marie-Thérèse Vrancken, coördinator van Werk voor Elkaar: ‘De projectleden organiseren activiteiten of een bijeenkomst waar werkgevers daadwerkelijk iets aan hebben.’

Dag met kwaliteit
Aart van Bochove, dagvoorzitter en voorzitter ondernemersplatform Amsterdam Nieuw-West: ‘Het mooie is dat de werkzoekenden van dit project elkaar opzoeken, met elkaar het gesprek aangaan en samen een dag als deze organiseren. Dit was een dag met kwaliteit: goede sprekers, informatief, goed georganiseerd.’

Een markt scheppen

‘Werk voor Elkaar is echt een nieuwe manier voor werkzoekenden om werk te genereren. Deze mensen scheppen een markt: ze zoeken inspiratie op en ideeën in ondernemen. Dan zie je dat het verschil tussen werkzoekenden en ondernemers flinterdun is,’ aldus Bochove.

MEDIA
Bekijk deze video voor een impressie van het seminar.

Seminar: Donderdag 7 juni 2012‘Innovatief Samenwerken’. Locatie bijeenkomsten projectleden: 
Ondernemershuis Amsterdam Nieuw West7. Locatie evenement: ROC Nova College.Sprekers: Aart van Bochove (voorzitter ondernemersplatform Amsterdam Nieuw-West), Achmed Baâdoud (stadsdeelvoorzitter Nieuw-West), Jack Korsten (Eigenaar Groeipartner, management consultancy), Mathijs van Dijk (directeur Well Design), Frits Pfeifer (managing partner Expanding Visions en CEO RedOrBlue). Project Amsterdam is mede mogelijk gemaakt dankzij: Stichting Sluyterman van Loo, Ondernemershuis Nieuw-West.

Vergelijkbare artikelen