Is er geen werk, dan creëer ik het zelf

Na Werk voor Elkaar ben ik gestart met mijn eigen bedrijf. In dat idee heeft het project mij bevestigd.

De bijeenkomsten van Werk voor Elkaar gaven mij de energie die ik thuis op de bank niet kreeg. De groep geeft saamhorigheidsgevoel: samen zit je in hetzelfde schuitje. Je geeft elkaar tips en een steun in de rug. Met elkaar kun je makkelijker een positieve draai geven aan de vaak lastige werkeloze situatie.

Vind ik geen werk, dan creëer ik het zelf. Dat was mijn stelregel op de bijeenkomsten van Werk voor Elkaar. Ik heb de daad bij het woord gevoegd. Mijn onderneming bestaat uit het organiseren van wandelarrangementen.

De deelnemers aan mijn wandeltochten bezorg ik een paar zorgeloze uren of dagen. Voorheen was ik jarenlang begeleider in de hulpverlening. Daarnaast organiseerde ik al meer dan twintig jaar buitensportactiviteiten. Bij de invulling van mijn bedrijf ben ik dus dicht bij mezelf gebleven.

Diny de Groot, deelnemer Werk voor Elkaar Veghel

Vergelijkbare artikelen