Project Oldenzaal

Dynamisch en innovatief ondernemen!

Stil zitten bij Werk voor Elkaar is er niet bij,’ zegt projectdeelnemer Hans Danneleit.Het is een boeiend proces waar ik met plezier veel tijd in heb gestopt. Zo heb ik mijn nek uitgestoken door de rol als lid van het projectteam te kiezen: op die manier kon ik het meeste leren.’

Uitgesproken meningen
Met die drive is in 2013 door een groep van 25 werkzoekenden een seminar georganiseerd met als titel: Dynamisch en innovatief ondernemen! De gastsprekers zijn uitgenodigd om hun uitgesproken mening. Ze tonen aan hoe je positief effect sorteert op de doelen en het rendement van een organisatie.

Hoezo niet flexibel?
Het seminar wil onder meer vooroordelen ontkrachten. Bouwmeester: ‘Oudere werkzoekenden worden nogal eens bestempeld als niet flexibel, te duur en vaak ziek. Onze zwaar gemotiveerde groep bewijst het tegendeel. In ruil voor werk hebben de deelnemers veel te bieden.’

Carnavalsoptocht
Project Oldenzaal is op een ludieke manier onder de aandacht gebracht in de Twentse carnavalsoptocht. Een paar groepsleden liep in de optocht mee als blauwe wezens. ‘Voor werk lopen we graag een blauwtje,’ was hun slagzin.

MEDIA
Bekijk deze video voor een impressie van het seminar.

Seminar Dinsdag 23 april 2013 ‘Dynamisch en innovatief ondernemen!’ Locatie bijeenkomsten  Ontmoetingscentrum het Blikpunt Oldenzaal. Locatie evenement Restaurant van Gelderman  fabriek Oldenzaal. Sprekers Jaap de Haan (ondernemer) Regina Nieuwmeijer (Twentse zakenvrouw 2012) Louis Koopmans (voorzitter Kamer van Koophandel regio Twente) Sponsoren Project Oldenzaal is mede mogelijk gemaakt dankzij de Oldenzaalse Stichting Impuls voor Welzijn en Educatie, Stichting Start Foundation en het VSBfonds.

Vergelijkbare artikelen