Over Werk voor Elkaar

De projecten van Werk voor Elkaar zijn ontwikkeld en worden lokaal/regionaal geïnitieerd door Stichting Werk voor Elkaar.

Ondernemend denken en doen
Voor werkzoekenden is ondernemend denken en doen een manier om aan werk te komen. Dát is de visie van Werk voor Elkaar, een landelijk initiatief voor en door werkzoekenden.

Hoge slagingskans
Werk voor Elkaar geeft werkzoekenden een opstap om zelf hun baan te creëren. Dat doen de enthousiaste en gemotiveerde deelnemers op eigen kracht. En dat werkt! Ruim 60% van de deelnemers komt binnen een jaar weer aan het werk.

Stichting Werk voor Elkaar
Werk voor Elkaar is een maatschappelijk initiatief van Stichting Werk voor Elkaar. De projecten van Werk voor Elkaar draaien sinds 2009.

Donaties
Werk voor Elkaar is mogelijk dankzij de financiële ondersteuning en samenwerking met fondsen, lokale bedrijven, organisaties en gemeenten. Alleen door donaties heeft Werk voor Elkaar toekomst.

Maak Werk voor Elkaar ook in uw regio mogelijk! Voor meer informatie nodigen we u uit contact op te nemen met Marie-Thérèse Vrancken via het contactformulier of telefonisch 06 20 96 64 12.

© Stichting Werk voor Elkaar

 

Praktijkervaringen