Start nieuw project Werk voor Elkaar

Zoek je werk en ben je 45 jaar of ouder? Heb je al enige tijd geen werk? Dan kun je nu in actie komen. Opleiding en werkervaring spelen geen rol!
Eind januari start een nieuw project Werk voor Elkaar in Eindhoven.

Hoe werkt het?
Uit de aanmeldingen wordt een projectgroep samengesteld van enthousiaste deelnemers. Gesteund door de groep gaan de deelnemers proactief op zoek naar werk. Samen ontwikkel en organiseer je een evenement in samenwerking met werkgevers. Zo doe je ook werkervaring op en ontmoet je werkgevers. Tijdens de voorbereiding van het evenement werk je aan je persoonlijke ontwikkeling zoals bijvoorbeeld het versterken van presentatievaardigheden. De deelnemers benutten over en weer elkaars talenten, ervaringen en netwerken.

Wat verwachten we van jou?
De activiteiten vinden plaats op vrijwillige basis en nemen één dagdeel per week van je tijd in beslag. Deelname is kosteloos, maar niet vrijblijvend. Werk voor Elkaar verwacht inzet en motivatie van jou als deelnemer. Het project start in januari en duurt tot de zomervakantie.

Hoge slagingskans
Werk voor Elkaar boekt goede resultaten. Ruim 60% van de deelnemers heeft binnen een jaar betaald werk.
De (oud)-deelnemers waarderen de deelname als uniek: Deelnemen aan Werk voor Elkaar is een beetje echt werken. De onderlinge samenwerking tijdens de voorbereiding van het evenement en de persoonlijke gespreksvoorbereiding zorgen ervoor dat je met meer zelfvertrouwen de arbeidsmarkt benadert.
Elders op de website lees je meer informatie over de gerealiseerde projecten en een interview met deelnemers van Werk voor Elkaar.

Interesse?
Meldt je dan aan door het invullen van dit aanmeldingsformulier.

De aangemelde kandidaten worden uitgenodigd voor een informatiebijeenkomst in de laatste week van januari.

Vergelijkbare artikelen