Succesvolle afronding

Succesvolle afronding

Het project Werk voor Elkaar te Eindhoven is succesvol afgerond.
Eén jaar na aanvang van het project heeft ruim 50% betaald werk gevonden.

Hun ondernemende zoektocht, de intensieve samenwerking en hun actieve aanpak heeft dus voor menigeen al geresulteerd in een betaalde baan, opdrachten of een opleiding met baangarantie. In totaal hebben 35 werkzoekenden deelgenomen aan het project, allen met een brede waaier van werkervaring. Het merendeel ervan was bij de start reeds één tot twee jaar op zoek naar werk.

Tijdens de wekelijkse bijeenkomsten van april tot en met november is er door deelnemers hard gewerkt aan persoonlijke ontwikkeling en assertiviteit. Daarnaast hebben zij in samenwerking met bedrijven en opleidingsinstituten een interessant en goed bezocht seminar georganiseerd met als thema “Jongeren en het Werk in de Toekomst”.
Het project is in januari afgerond met een gezellige borrel die druk bezocht werd. Ervaringen, toekomstplannen en nieuw opgedane connecties werden uitgewisseld en door sommigen afspraken gemaakt om de positieve samenwerking te continueren.
Hieronder vindt u een aantal reacties van deelnemers en seminargasten.

“Ik ben (weer) aangesproken om mijn creativiteit en analytisch vermogen. Dat prikkelt om daarmee verder te gaan. Werk voor Elkaar heeft daar beroep op gedaan.” (reactie van deelnemer)

“In het spoor Event ben ik verschillende keren over drempels gegaan! Denk groot i.p.v. klein! Durf te vragen.” (reactie van deelnemer)

Vergelijkbare artikelen