Werk voor Elkaar-Eindhoven draait op volle toeren!

Het project Werk voor Elkaar in Eindhoven loopt inmiddels ruim 2 maanden en er zijn al behoorlijk wat stappen gezet. Tijdens de eerste kennismaking bleek al hoeveel ‘skills’ de groep in huis heeft. En dit wordt alleen maar duidelijker gedurende de weken dat we bezig zijn. Maar ook de meeste deelnemers zijn al verrast wat ze nog meer of anders kunnen dan ze ooit dachten.

Samen is ons sleutelwoord
Iedere donderdagochtend komt de groep bij elkaar. We werken aan twee sporen. Een deel van de ochtend wordt besteed aan het spoor persoonlijke ontwikkeling. Hier ligt het accent op het ontwikkelen van netwerkvaardigheden. Bijvoorbeeld hoe we onze presentatie kunnen versterken en elkaars netwerken kunnen inzetten. De basis om het spoor activiteit succesvol te laten zijn.
Het andere deel van de ochtend wordt besteed aan het organiseren van een activiteit waardoor we contacten leggen met diverse bedrijven, onderwijsinstellingen en zorginstellingen e.d. Vanuit deze contacten bestaan mogelijkheden om werk te vinden.
“Samen” is het sleutelwoord van ons project. We zijn van zin om met onze individuele ervaring in werk en leven een unieke prestatie neer te zetten.

De eerste stappen zijn gezet
In de afgelopen weken hebben we onze ervaringen, kwaliteiten en positionering in kaart gebracht. Ook worden de contouren zichtbaar van een activiteit voor organisaties en bedrijven in de regio Eindhoven.

Wordt vervolgd!

Vergelijkbare artikelen