Doe werkervaring op in een project!

Zoek je werk en ben je 45 jaar of ouder? Woon je in Eindhoven? Heb je al enige tijd geen werk, maar ben je enthousiast en actief? Dan kun je nu in actie komen.
Vanaf januari 2018 start een nieuw project Werk voor Elkaar in Eindhoven, een project voor en door werkzoekenden.

Hoe werkt het?
Uit de aanmeldingen stelt Werk voor Elkaar een projectgroep samen van enthousiaste, vrijwillige deelnemers. Gesteund door de groep gaan de deelnemers proactief op zoek naar werk. Samen ontwikkel en organiseer je een evenement in samenwerking met werkgevers. Zo doe je ook werkervaring op. En tijdens de voorbereiding van het evenement werk je aan je persoonlijke ontwikkeling zoals bijvoorbeeld het versterken van presentatievaardigheden. De deelnemers benutten over en weer elkaars talenten, ervaringen en netwerken.

Wat verwachten we van jou?
Opleiding en werkervaring spelen geen rol! Maar Werk voor Elkaar verwacht wel een hoge inzet en motivatie van jou als deelnemer.
Het project start in januari van het nieuwe jaar en duurt tot de zomervakantie. Het neemt één dagdeel per week van je tijd in beslag.

Hoge slagingskans
Werk voor Elkaar boekt goede resultaten. Ruim 45% van de deelnemers heeft binnen een jaar betaald werk.
De (oud)-deelnemers waarderen de deelname als uniek: Deelnemen aan Werk voor Elkaar is een beetje echt werken. De onderlinge samenwerking tijdens de voorbereiding van het evenement en de persoonlijke gespreksvoorbereiding zorgen ervoor dat je met meer zelfvertrouwen de arbeidsmarkt benadert.
Meer informatie over de gerealiseerde projecten van Werk voor Elkaar ontdek je elders op de website.

Interesse?
Meldt je dan aan door het invullen van dit aanmeldingsformulier.

Vergelijkbare artikelen