Werkgevers

Bent u werkgever?
En komt Werk voor Elkaar naar uw regio?
Dan doen we graag een beroep op uw medewerking.

Netwerken
In veel gevallen organiseert Werk voor Elkaar een evenement waarvoor alle regionale bedrijven en organisaties worden uitgenodigd. Behalve voor de deelnemers van Werk voor Elkaar is dit ook voor u een podium om te netwerken.

Inhaken
Op een evenement van Werk voor Elkaar kunt u inhaken met een eigen project. Zo is op een bijeenkomst in Tilburg het stimuleringsfonds voor werkgevers geïntroduceerd, een project van de plaatselijke gemeente.

Uw eigen evenement
Heeft u plannen voor een evenement, activiteit of bijeenkomst op regionaal niveau? Dit kunt u laten verzorgen door de gemotiveerde en enthousiaste deelnemers van Werk voor Elkaar. Zij regelen de totale organisatie: van locatie en sprekers tot en met ontvangst en catering.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen
U kunt een project van Werk voor Elkaar ook steunen: financieel of door samenwerking. Graag zelfs. Met uw steun helpt u dorps- of stadsgenoten weer aan het werk. Daarmee geeft u de lokale economie een steuntje in de rug.

Doet u mee?
Maak Werk voor Elkaar ook in uw regio mogelijk! Voor meer informatie nodigen we u uit contact op te nemen met Marie-Thérèse Vrancken via het contactformulier of telefonisch 06 20 96 64 12.

© Stichting Werk voor Elkaar

Lees hier meer over Werk voor Elkaar en over onze Projecten.

Praktijkverhalen

Fondsen en sponsoren